ATECA bestaat 15 jaar!

ATECA, the Dutch water expert, bestaat 15 jaar. We zijn trots op de mooie resultaten die we hebben geboekt en dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten. Als blijk van waardering doen wij graag iets terug voor een zeer innovatief en nobel Nederlands water initiatief. 

In de eerste helft van ons lustrum jaar kenden we drie belangrijke mijlpalen. We introduceerde een nieuw klein systeem, de ICA One, waarmee onze unieke techniek ook voor kleine locaties toegankelijk en betaalbaar werd. De ICA One is inmiddels succesvol operationeel bij een groot aantal zorg en hospitality locaties. De tweede mijlpaal was de toelating op de Europese artikel 95 lijst. Dit is een langdurig en intensief proces geweest waarmee we onze  positie als marktleider hebben versterkt. Maar belangrijker: we hebben de continuïteit van onze producten en diensten voor heel Europa gewaarborgd. Derde is onze nieuwe site.

Om dit te vieren doen we graag iets terug. We opperden drie Nederlandse waterprojecten en onze klanten hebben overtuigend gekozen: The Ocean Cleanup!