Wist u, dat 9 van de 10 Legionella-uitbraken veroorzaakt worden door ineffectief waterbeheer?* Dat 75% van de gemeten Legionella-uitbraken in drinkwaterinstallaties voorkomt?*

Jaarlijks komen er duizenden mensen in aanraking met het water uit uw leidingwerk. De oplossing die u kiest in Legionellapreventie moet krachtig genoeg zijn om in het volledige drinkwaternetwerk van uw locatie zijn werk te doen. Bescherm uw mensen, ga voor de hoogste kwaliteit en verlaag uw kosten door proactief om te gaan met Legionellapreventie.

ATECA is actief in meer dan 15 landen, met een krachtig distributie- en kennisnetwerk in Europa en het Midden-Oosten. U vindt onze innovatieve systemen in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, hotels, B&B’s, superjachten, offshore, jachthavens, klinieken, zwembaden, campings, vakantieparken en wellness faciliteiten. – ATECA neemt uw zorgen rondom Legionella bestrijding compleet uit handen en helpt de gasttevredenheid te verbeteren door een veilige en schone omgeving te bieden.
* Source: Centers for Disease Control and Prevention

Bekijk enkele van onze klanten die u voorgingen:

Let’s talk about how the ICA system
can keep your water safe

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI!