Geeft u het volledige vertrouwen in uw drinkwatervoorziening

Sinds 2001 heeft ATECA hard gewerkt om een van de eerste ionisatie leveranciers in binnen en buitenland te worden – daarmee toonaangevend marktleider in Legionella preventie. Met ons kantoor achter de duinen van Den Haag, voorzien wij gebruikers overal ter wereld van legionella veilige omgevingen en schoon drinkwater. Door onze passie voor water geven we prioriteit aan het bestrijden van schadelijke bacteriën op een efficiënte en professionele manier. Met onze klanten bouwen wij aan persoonlijke relaties gebaseerd op transparantie en deskundig advies. Hierdoor kunnen wij een passende oplossing leveren in Legionella preventie en bescherming garanderen voor organisaties en hun mensen.

We creëren 100% legionella veilige omgevingen

Wat we doen

Wij zijn er trots op dat ATECA op nationaal en internationaal grondgebied Legionella vrije omgevingen creëert voor miljoenen mensen. Ons efficiënte ICA systeem verwijdert op een duurzame manier legionella, biofilm en andere bacteriën uit uw water middels ionisatie. Het ATECA expert team biedt u een betrouwbare service en 24/7 controle om uw zorgen omtrent legionella weg te nemen.

We geloven in veilig en schoon drinkwater voor iedereen

Onze visie

ATECA zal het voortouw nemen in het bijdragen aan veilig drinkwater voor iedereen, waar ook ter wereld. Door ons streven naar kwaliteit, voortdurende innovatie en milieuvriendelijke oplossingen, willen we water-gedragen ziekteverwekkers bestrijden en overwinnen – daarmee u het absolute vertrouwen geven in uw watervoorziening.

Ateca_Logo_wit_transparant_900PX

Bewezen track record

Constante Innovatie

Als de geschiedenis en de kracht van de mensheid ons iets geleerd heeft, is het dat er altijd een betere en efficiëntere oplossing is voor een probleem. Bij ATECA omarmen we deze filosofie. Hierdoor is innovatie een belangrijk deel van ons dagelijks werk. Met als resultaat een constante verbetering van ons bestaande aanbod van producten en diensten. Om de kwaliteit van onze producten en diensten hoog te houden zullen we constante innovatie voorop stellen om Legionella en andere bacteriën zo effectief mogelijk te bestrijden.

We zijn actief in meer dan 15 landen en in verschillende branches