Stay updated about the latest developments

Thuiswerken en minder service bezoeken dankzij ICA ServiceLink

Legionella effectief en krachtig bestrijden is alleen mogelijk als je de juiste data tot je beschikking hebt. Gelukkig is ons ICA Systeem uitgerust met een zeer geavanceerd beheer en monitoring systeem: ICA ServiceLink. ICA ServiceLink monitort continu de werking van het ICA systeem en geeft service notificaties waar nodig. Monteurs kunnen live meekijken en indien gewenst op afstand instellingen aanpassen. Waar je ook bent, wateranalyses, logboeken en servicerapporten zijn altijd online toegankelijk. Ideaal nu thuiswerken de norm is. Met ICA ServiceLink hou je ook vanuit huis volledige controle, zodat legionella geen kans krijgt tijdens afwezigheid.

Daarnaast kan ATECA door deze online monitoring het aantal onderhoud afspraken terug brengen met maar liefst 27,8%. Veel van onze installaties staan in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen, waar het beperken van contacten nu heel erg belangrijk is. Doordat ATECA de onderhoudsafspraken zo drastisch heeft kunnen terugbrengen heeft dit een positief effect op het aantal reisbeweging. Bij ATECA is een innovatie een belangrijk deel van ons dagelijks werk.

Thuiswerken met ATECA

Het is onze missie om locaties te helpen legionella uit te bannen en samen een wereld te creëren waar drinkwater veilig is. Juist in tijden zoals deze wanneer veel bedrijven een moeilijke tijd hebben, denken wij graag mee waar wij het makkelijker kunnen maken. Deze benadering is precies waarom ATECA voorop loopt zijn op het gebied van koper zilver ionisatie. Wat betreft efficiëntie en effectiviteit is ATECA de benchmark in de branche.

Belangrijke punten ICA ServiceLink

ICA Servicelink is hier een uitmuntend voorbeeld van. In het kort de belangrijkste punten van 

ICA ServiceLink op een rij:

  • Het dashboard geeft een duidelijk overzicht van de belangrijkste informatie;
  • Specifieke communicatie naar de klant;
  • Onderhoud en monstername rapportages overzichtelijk weergegeven
  • De waarborging van het ionisatieproces en de effectiviteit van het ICA systeem
  • Aanpassen van de instellingen op afstand (indien nodig)

Wil je meer weten over ICA ServiceLink of onze ICA systemen? Wil je dieper ingaan op de werking van koper-zilver ionisatie? Neem dan gerust contact op met onze experts! Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op!