Heb jij een passie voor techniek, ben jij een gedreven monteur en lijkt het je leuk om bij te dragen aan gezond en veilig water in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat je gaat doen als servicemonteur
Als monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud aan onze drinkwatersystemen om Legionella en andere bacteriën tegen te gaan. Honderden legionellapreventie systemen door heel Nederland worden dagelijks in topconditie gehouden door een hecht team. Hierdoor zorg je, samen met jouw collega’s, dat onze klanten veilig en schoon water blijven houden. Daarnaast ben je ook inzetbaar als storingsmonteur en draag je je steentje bij tijdens het productieproces. Jouw rol is essentieel voor een goede productie!

Wat doe je nog meer?

  • Je verbetert, installeert en onderhoudt de ICA systemen in Nederland
  • Je helpt mee aan de productie van ICA systemen
  • Je bent een problem solver in het verhelpen van storingen
  • Je geeft technische ondersteuning bij nieuwe ontwikkelingen

Waar kom je terecht?

Met ons kantoor achter de duinen van Den Haag, voorzien wij gebruikers overal ter wereld van Legionella veilig drinkwater. Binnen ATECA zal je het productie en beheer team komen versterken voor onze Nederlandse markt. Samen met jouw collega’s zal je Nederland door rijden om systemen draaiende te houden. Wekelijks kom je op kantoor om de binding met ATECA te houden.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een afwisselende zelfstandige functie binnen een informeel innovatief bedrijf waar iedereen open staat voor veranderingen. Je komt binnen bij veel verschillende organisaties, waar je anders wellicht niet snel zou komen. Je krijgt de mogelijkheden je vakinhoudelijk verder te ontwikkelen en een bedrijfsbus met mogelijkheid tot privegebruik. Daarnaast kom je terecht in een hecht team met gezellige lunchpauzes en een biertje bij de strandtent om de hoek!

Ben jij de servicemonteur die wij zoeken?

Wij zijn opzoek naar iemand die gedreven en gedisciplineerd is. Je kan goed zelfstandig werken maar vindt het ook leuk om met anderen voor gezamenlijke resultaten te gaan. Je werkt graag in een dynamische werkomgeving en wordt enthousiast van een cultuur van verbetering.

Maar wil je echt slagen in de rol, dan heb jij de volgende musthaves:

  • Technische kennis en interesse
  • MBO werk- en denkniveau
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Klant- en servicegericht
  • In bezit van rijbewijs B

Enthousiast om als servicemonteur bij ons aan de slag te gaan?

Klik dan nu op de solliciteer button! Voor meer informatie over deze vacature of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen via [email protected] of 070-03628175. Wij kijken uit naar je sollicitatie!