Ziekenhuis Kaapstad Legionella

Met de inzet van het ICA systeem in een Ziekenhuis in Kaapstad kan ATECA weer een nieuw land aan haar portfolio toevoegen. Door de toevoeging van Zuid Afrika aan ons klantenbestand is ATECA nu actief in 16 landen. Het is overigens het eerste systeem op het Afrikaanse continent.

Met behulp van een lokale partner heeft ATECA de opdracht gekregen om het ziekenhuis vrij van Legionella te krijgen en te houden zodat patiënten en personeel beschermd zijn tegen schadelijke bacteriën.

Een ziekenhuis toevoegen aan het klantenbestand is altijd een bijzondere “endorsement”. Dit komt omdat deze doelgroep kritischer is dan welke ook en immer voor kwaliteit en veiligheid gaat. Wij zijn trots dat we met ons ICA systeem en expertise een Legionella veilige omgeving en schoon drinkwater kunnen bieden aan dit ziekenhuis.

– ATECA, the dutch water expert