Plastic Soep ATECA

Onze visie reikt verder dan alleen schoon water uit de kraan; ook dragen wij graag een steentje bij om de plastic soep, plastic afval dat ‘s wereld wateren vervuilt, aan te pakken.

In het verleden heeft ATECA zich al ingezet voor de oceanen door The Ocean Clean Up te steunen. Nu zochten we het dichter bij huis. Om de plastic soep tegen te gaan heeft het ATECA team samen met Plastic Whale, een professionele plastic fishing company, een middag plastic gevist. Met een visnet in de hand en onze mouwen opgestroopt hingen wij buitenboord om zoveel mogelijk plastic uit het water van onze Amsterdamse grachten te vissen. Mooi om te zien dat door teamwork en flink wat inspanning, we in een middag 4 vuilniszakken hebben kunnen vullen.

Voor ons een leuke en duurzame dag; en voor Plastic Whale een verzameling aan plastic om nieuwe gerecyclede boten van te bouwen. Samen zetten we ons in voor schoon water!