ATECA kiest het ruime sop

Koper/zilver Ionisatie, een techniek die al minstens twee decennia wordt ingezet om de legionellabacterie te elimineren uit leidingwater, wint terrein in de marine en offshore industrie.

Deze techniek, die het ICA systeem van ATECA ook gebruikt, werd in het prille begin voornamelijk in ziekenhuizen ingezet. Het afgelopen decennium is de techniek breed geaccepteerd en kent zij inmiddels talloze toepassingsgebieden. Deels toe te schrijven aan een toenemende aandacht voor gezondheid, maar met name door bewezen effectiviteit en veiligheid.

ATECA heeft de afgelopen jaren al meer dan 200 systemen geleverd voor de Superyacht branche; een innovatie industrie die vaker voorop gaat in veiligheid en efficiëntie. Dat de marine en offshore industrie nu volgt is eigenlijk een logisch gevolg. De conventionele bescherming aan boord is weinig effectief en vereist veel van het personeel. Daarnaast tasten de toevoegingen het leidingwerk op de schepen aan waardoor het tevens een zeer kostbare methode wordt.

De techniek van het ICA Marine systeem verschilt niet veel van het ICA Systeem dat ATECA al 15 jaar succesvol aan wal toepast. De configuratie van de ICA Marine systemen zijn uiteraard wel doorontwikkeld voor omstandigheden op zee.

Rotterdam heeft niet alleen de grootste haven van Europa, maar huisvest tevens één van ‘s werelds meest innovatieve en toonaangevende maritieme beurzen. Voor ATECA een uitgelezen kans om zich te presenteren aan de Marine en Offshore industrie met haar bewezen technologie en het ICA Marine systeem. Benieuwd naar de ICA Marine, de effectiviteit en toepassing van koper/zilver ionisatie? Bezoek ons van 7-10 November 2017 in Rotterdam Ahoy op stand 4310.
Wilt u eerder informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op via 070-3628175 of stuur een email naar [email protected].

https://www.europort.nl/