ICA One: KIWA gecertificeerd

Inspelend  op de vraag naar een toegankelijk en compact koper/zilver ionisatie systeem heeft ATECA de ICA One ontwikkeld voor kleinere locaties. Sinds de lancering in het voorjaar van 2016 is de ICA One een groot succes gebleken.

Door de vriendelijke prijs en de eenvoudige installatie kan nu ook de kleinere zorg en locaties legionella het hoofd bieden met een koper/zilver ionisatie systeem. Technisch is de ICA One nagenoeg identiek aan haar grotere broer die zijn kwaliteit en effectiviteit al 16 jaar bewijst.

Toch zijn er een aantal innovaties doorgevoerd waardoor een aparte KIWA keuring voor de ICA One wenselijk was. Een ingebouwde bypass met drieweg koppelingen, een gecombineerde elektroden kamer en een compacte (online) besturingsunit zijn daar enkele voorbeelden van.

ATECA is trots dat zij kan mededelen dat het onafhankelijke KIWA BRL-K14010-2/01 certificaat voor de ICA One is afgerond en het aparte certificaat voor dit systeem nu in handen heeft. De ICA One is inmiddels op 30 locaties met groot succes operationeel. Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie, neem dan contact op via [email protected] of telefonisch op het nummer 070-3628175.