We creëren 100% legionella veilige omgevingen

Wat we doen

We zijn er trots op dat we legionella vrije omgevingen en veilig drinkwater creëren voor miljoenen mensen. Onze systemen zijn niet alleen volkomen veilig en betaalbaar, ze zijn ook onschadelijk voor het milieu. Zodat iedereen elke dag kan genieten van een douche of een glas veilig en schoon water. Zonder dat het ten koste gaat van het milieu of uw portemonnee.

We geloven in veilig en schoon water voor iedereen

Waar we in geloven

ATECA gelooft dat veilig drinkwater overal en voor iedereen beschikbaar moet zijn. Water dat 100% legionella veilig is. We hebben een passende oplossing om schadelijke bacteriën te bestrijden, waar ook ter wereld. Een oplossing die u het absolute vertrouwen geeft in uw eigen drinkwatervoorziening.

De techniek van koper/zilver ionisatie

Eenmaal in het water bestrijden koper- en zilverionen krachtig alle bacteriën en biofilm – een broedplaats voor bacteriën. Het ionisatieproces zelf gaat heel precies in zijn werk en moet nauwkeurig worden gemonitord – iets wat ons systeem met de grootst mogelijke zorgvuldigheid doet. Het ICA systeem staat bekend om zijn veiligheid en betrouwbaarheid. We zijn internationaal koploper in het stimuleren van onderzoek, innovatie en certificering. Als gevolg daarvan is ons unieke ICA systeem ongeëvenaard. ATECA levert iets dat vitaal is: vertrouwen in water om te drinken en om te douchen. Vertrouwen dat elke druppel veilig is van schadelijke bacteriën.

Bewezen track record

Ateca_Logo_wit_transparant_900PX

Het ICA systeem kent vele voordelen

Het is niet alleen de effectiviteit dat het ICA systeem zo uniek maakt. Het bespaart onze klanten kostbare tijd en frustratie doordat overbodig spoelen, thermische en chemische reinigingen tot het verleden behoort.

We bieden tevens een online platform ICA ServiceLink genaamd, dat onze klanten 24/7 inzicht in de werking van hun ICA systeem geeft. Dat maakt het tot een systeem met meerdere voordelen, inclusief besparing van water en energie en uiteindelijk ook een economisch voordeel. Een win-win-situatie.

We zijn actief in meer dan 15 landen en in verschillende branches